Forgalomkorlátozás lép életbe a távfűtési körvezeték építése miatt

Megosztás

Folytatódik az Avas II. ütemében a távfűtési körvezeték építése, a munkálatok a tervek szerint a szeptemberi iskolakezdés előtt befejeződnek az érintett szakaszon.

Forgalomkorlátozás lép életbe 2023. július 24-től (hétfőtől) távfűtési körvezeték építése miatt a Szentgyörgy utcán. A tervek szerint az érintett szakaszon az út teljes helyreállítása a szeptemberi iskolakezdés előtt befejeződik – áll a polgármesteri hivatal közleményében.

A július közepétől zajló, távhőszolgáltatás biztonságát fokozó beruházás következő szakaszában felbontásra kerül a 2×2 forgalmi sávos Szentgyörgy utca is. Az út bontását a megbízott kivitelező szakaszolva fogja végezni irányonként egy-egy forgalmi sáv folyamatos fenntartásával. A munkálatok idején mindkét irányból megállási tilalom lép életbe a Szentgyörgy u. 39-41. sz. és a Szentgyörgy. u. 52. sz. melletti buszmegállók környezetében a buszmegállók megközelíthetősége, a busz közlekedés biztosítása érdekében.

A munkavégzést követően a Szentgyörgy utca érintett szakaszának helyreállítását a MIHŐ Kft. által megbízott vállalkozó várhatóan a 2023/24-es iskolai tanév kezdete előtt elvégzi.

A MIHŐ kéri mind a gépjárművel, mind a gyalogosan közlekedők szíves megértését és türelmét, valamint az építési munkák környezetében a fokozott körültekintéssel való közlekedést.

A kivitelezésről és a csőfektetési munkálatokkal kapcsolatos további tudnivalókról a Társaság web és facebook oldalán folyamatosan tájékoztatni fogja az érintetteket – zárul a közlemény.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek